[vc_row el_class=”sd-wrapper”][vc_column width=”2/3″ el_class=”sd-inner”][vc_column_text]

Over HE adviseurs

[/vc_column_text][vc_column_text]Of je er nu werkt, woont, uitgaat of gewoon een bezoeker bent, elk gebouw moet een prettige plek zijn om te verblijven. Of dat nu kort of lang is, dagelijks, of af en toe. Om onderwijs of verzorging te krijgen, te genieten van kunst en cultuur, of gewoonweg thuis te zijn. Welke functie het gebouw ook heeft, het past bij wat je er zoekt.

Daarom werkt HE adviseurs elke dag intensief samen met opdrachtgevers, eigenaren en andere partijen in de keten. Wij bedenken, maken en onderhouden elke denkbare technische installatie. Als het goed is, merk je er niets van.

Want vanaf de allereerste schets werken we toe naar een gebouwinstallatie die duurzaam, toekomstbestendig en passend bij gebouw en gebruiker is. Voor ons is het dan ook niet meer dan logisch dat ons advies start met de blik van de eindgebruiker. Dat combineren we met scherp oog en oor voor bijvoorbeeld de architectuur, functies, cultuur en wensen van de opdrachtgever. Vanuit die betrokkenheid creëren we stap voor stap een installatie die werkt. Ook als er in de toekomst iets verandert.

Dan zijn we er namelijk nog steeds bij. Want we houden niet heel erg van afscheid nemen van klant én pand. Vanaf het begin werken we graag nauw en in vertrouwen samen met klanten die weten wat ze willen. Die zoeken naar een adviesbureau dat moeite doet om hen en hun gebouwen tot de laatste schroef te leren kennen. Of het nu gaat om utiliteit- of woningbouw. We staan voor je klaar. Ook als je een second opinion nodig hebt.

HE adviseurs is een van de werkmaatschappijen van Oosterhoff, die vanuit diepgaande kennis en expertise waarde toevoegen aan de gebouwde omgeving. Door samen te werken en van elkaar te leren, bouwen we aan de meest optimale gebouwinstallaties. Voor de samenleving van vandaag en morgen.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text el_class=”he-block-readmore”]Neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”sd-inner-right”][vc_widget_sidebar show_bg=”false” sidebar_id=”sidebar_7″][/vc_column][/vc_row]